Услуги за Международни превози

Други услуги

Услуги Аквилон ЕООД

 Карго застраховки

Митническо освобождаване или транзит с банкова гаранция

Претоварване на контейнер и доставка с бордови автомобил

Складиране в свободен или митнически склад

Вътрешна логистика

Продажба на употребявани контейнери

 

Карго застраховки

Ние горещо препоръчваме на клиентите си да правят застраховка на товарите си, което осигуряваме чрез абонаментна полица при водеща застрахователна компания.

Застрахователната премия е малка сума, кято може да Ви спести много загуби и ангажименти – от частично увреждане до пълно погубване на стоката, кражби, разходи във връзка със спасяването на стоката и други.

 

  • Максималната отговорност на превозвача по шосе и по море не надвишава стойността на товара.
  • Превозвачът не е отговорен в случай на непреодолима сила.

Освен при погубване на стоките карго застраховката е необходима и когато е настъпила ОБЩА АВАРИЯ и са направени разходи по спасяването на кораба и товара от обща опасност. При Обща Авария собственикът на стоката дължи солидарно обезщетение пропорционално на фактурната стойност към корабособственика. Това задължение се покрива от карго застраховката.

Ако няма карго застраховка, собственикът на стоката трябва реално да внесе на корабособственика сумата покриваща солидарното му задължение, за да получи стоката си.

Международни превози

Проследи превоз

Други услуги

R

Полезна информация

За Контакти

Адрес

София, ж.к. „Дианабад“, бл. 31 Б, вх. А, ет. 1, ап. 2

Email

info@acvillon.com
regs@acvillon.com

Телефон

+359 887459559;
+359 2 8689891;
+359 2 4438242

Фирма Аквилон 2009 ЕООД е българска компания, която предлага решения и извършва услуги в сферата на международния транспорт и логистиката.

Ние сме специализирани в морски транспорт с контейнери директно на основните контейнерни линии при конкурентни навла за цели (FCL) контейнери и групажни (LCL) и консолидирани пратки.
Съвместно с партньорска мрежа можем да осигурим също чартиране, агентиране и спедиция на корабни товари, въздушни и сухопътни превози.